Een kerstevenement organiseren?

Wij hebben drie magische suggesties voor uw kerst evenement!

Het is tijd voor uw kerst evenement! Twee jaar lang hebben we geen kerst kunnen vieren met onze collega’s en klanten, dus het is tijd om dit jaar flink uit te pakken. Tijdens de feestdagen wordt de 17de eeuwse Koepelkerk getransformeerd tot een waar kerstsprookje. Kiest u liever voor ons ‘kerstpakket’, een galadiner of een groot feest met alles erop en eraan: The sky is the limit! Ons team helpt met het organiseren van alle details zodat u volledig kunt genieten van de festiviteiten. Voor meer informatie bel naar +31 (0)20 551 2060 of stuur een e-mail  naar renaissance.amsterdam.events@renaissancehotels.com

wintermarket

Winter festival in de Koepelkerk

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way! Ho, ho, ho Het is nog vroeg maar kunt u de kerstbellen ook al horen ringelen? Stelt u zich voor de Amsterdamse Koepelkerk vol met kerstbomen, lichtjes, muziek, skilift stoeltjes en glühwein stands. Slenter langs de kerststallen vol huisgemaakte lekkernijen, kunst, huiselijke accessoires en natuurlijk: warme chocomelk en oliebollen! Neem contact met ons op voor meer informatie of voor hulp bij het organiseren van uw winter festival.

Kerstpakket:

• Decoratie van de kerk
  • Welkomstdrankje
  • Diner (‘walking dinner’ met ‘live cooking’ stations) en drankjes (Nederlandse bar inclusief + glühwein, punch, Jägermeister, warme chocomelk)
  • Minimumaantal personen: 85
  • Prijs €145.- per persoon

Gala diner

Er zijn tal van redenen waarom bedrijven galadiners organiseren: netwerken, fondsenwerving, beloningen, verkoper van het jaar en naamsbekendheid om er maar een paar te noemen. Wij kunnen u ondersteunen bij al uw doelen. Voor dit soort evenementen bieden wij de keuze uit een drie- of viergangenmenu, waarbij alle gasten plaatsnemen aan een feestelijk versierde tafel van 10 personen. Wij kunnen u helpen bij het vinden van het juiste entertainment, het plannen van de avond, ondersteunen met de juiste audiovisuele apparatuur, decoraties, geschenken en algemene vormgeving voor uw galadiner in de Koepelkerk in Amsterdam. Ons Groups, Meetings & Events-team zorgt voor alle details van uw galadiner, zodat u dat niet hoeft te doen.
Christmas dinner
gala dinner

Christmas party

Het organiseren van een kerst evenement voor uw bedrijf is de manier voor een triple-crown celebration. Voor veel organisaties is het bedrijfskerstfeest het evenement van het jaar. Het is een speciale dag waar medewerkers, personeelsleden, gasten, leveranciers, en het managementteam samenkomen. Er zijn veel verschillende manieren om een kerst evenement te organiseren. Hebt u liever een cocktailparty met drankjes en snacks? Of geeft u toch voorkeur aan een zittend of staand buffet? Wilt u een podium, bar, kamer vol statafels met een spectaculaire dansvloer? Neem dan contact met ons op, wij zijn hier om u te helpen er een onvergetelijk kerstfeest van te maken.

Vul ons contactformulier in en ons team neemt zo snel mogelijk contact op.

Inspiratie nodig? Er zijn zoveel activiteiten te doen in Amsterdam. Klik op deze link om inspiratie op te doen. Bent u naast mogelijkheden voor een kerstevenement ook geïnteresseerd in andere evenementen die georganiseerd kunnen worden, neem dan een kijkje op deze pagina.

‘Organiseer een kerst evenement’ checklist

Hoe een kerstevenement voor uw bedrijf te organiseren? Heeft u al een overzicht van het aantal gasten? Denk aan de plus-ones! Om u te helpen kunt u hier een checklist vinden.

• Stap 1: Bepaal het doel van het evenement

Is het team building? Of het vieren van succes? Het motiveren van uw personeel voor het komende jaar of is het meer om relaties op te bouwen met klanten en leveranciers?

• Stap 2: Bepaal uw budget

Bepaal uw budget en houd de kosten van de locatie, entertainment, catering en decoratie bij.

• Stap 3: Aankondiging, uitnodiging & gasten

Stuur eerst een ‘save the date’, in deze email dient u alleen de datum en tijd te benadrukken, geen verdere details. Ongeveer een maand voor het evenement stuurt u de echte uitnodiging. Vergeet niet om een RSVP te vragen zodat u weet hoeveel mensen u kunt verwachten voor de catering.

• Stap 4: Beslis het type evenement en thema

Stel vast wat voor evenement u wilt organiseren en wat het thema gaat zijn. Bent u eerder een voorstander van een diner, een staand feest, een cocktailparty met snacks, een zittend buffet diner? De opties zijn eindeloos! Tip: De Amsterdam Koepelkerk biedt vele opties die matchen met het gewenste type evenement.

• Stap 5: Plan uw evenement met ons team

Wanneer u de details van het evenement dat u wilt organiseren hebt vastgelegd, dan is ons Groups, Meetings & Events team er om u te helpen met het uitdenken van het concept. We nemen een kijkje in onze menu selectie, allergieën, dranken selectie, attributen, meubels, thema, en Audio – Visual apparatuur. Na die tijd bespreken we de muziek en entertainment en ronden we af met de tijdsindeling en het verloop schema van het evenement.